02 June 2014

Τοξική πολιορκία από τον ουρανό



Όλο το φάσμα του γήινου περιβάλλοντος (στεριά, θάλασσα και αέρας) είναι δεσμευμένο και σε τοξική πολιορκία από δυνάμεις εκτός κοινωνικού ελέγχου που χωρίς να έχουν το δικαίωμα, μας υποβάλλουν ύπουλα και εν αγνοία μας σε
ένα θανατηφόρο κοκτέιλ από επικίνδυνα χημικά.

Ιδιαίτερα στον αέρα το μυστικό αυτό πρόγραμμα (το οποίο σκόπιμα παρουσιάζεται ως συνομωσιολογία) αφορά ψεκασμούς στον ουρανό από αεροπλάνα που αφήνουν ουρές (chemtrails) και εκτελείται σε όλες τις χώρες του ΝΑΤΟ με ιδιαίτερη ένταση τα τελευταία χρόνια. Ανεξάρτητη ανάλυση αυτών των ιχνών έχει εντοπίσει τις παρακάτω 37 τοξικές χημικές ουσίες. Πολλές από αυτές ανιχνεύονται πλέον και στις αναλύσεις αίματος των ανθρώπων σε μεγάλες συγκεντρώσεις, όπως για παράδειγμα το αυξημένο αλουμίνιο που έχει εντοπιστεί και σε ανθρώπους στην Ελλάδα.

1 . Σωματίδια οξειδίου του αλουμινίου
2 . Αρσενικό
3 . Βάκιλοι και μούχλα
4 . Άλατα βαρίου
5 . Βάριο -τιτανικά
6 . Κάδμιο
7 . Ασβέστιο
8 . Χρώμιο
9 . Αφυδατωμένο ανθρώπινα ερυθρά αιμοσφαίρια
10 . Αιθυλενοδιβρωμίδιο
11 . Εντεροβακτηρίδιο Cloacal
12 . Eντεροβακτήρια
13 . Ανθρώπινα λευκά αιμοσφαίρια - A ( ένζυμο-περιοριστής που χρησιμοποιείται σε ερευνητικά εργαστήρια για τον συνδυασμό DNA)
14 . Μόλυβδος
15 . Υδράργυρος
16 . Mεθυλαλουμίνιο
17 . Σπόρια μούχλας
18 . Μυκόπλασμα
19 . Φάϊμπεργκλας επικαλυμένο με νανο - αλουμίνιο
20 . Τριφθοριούχο Άζωτο
21 . Υλικό γνωστό ως CHAFF
22 . Νικέλιο
23 . Ίνες Πολυμερών
24 . Ψευδομονάς η πυοκυανική ή αεριογόνος
25 . Ψευδομονάς Florescens
26 . Ραδιενεργό καίσιο
27 . Ραδιενεργό θόριο
28 . Σελήνιο
29 . Μικροοργανισμοί Serratia Marcscens
30 . Θραύσματα τιτανίου
31 . Άργυρος
32 . Στρεπτομύκητες
33 . Στρόντιο
34 . Υπο - μικρο σωματιδία (που περιέχουν ζωντανή βιολογική ύλη)
35 . Άγνωστα βακτήρια
36 . Ουράνιο
37 . Κίτρινες μυκητιακές μυκοτοξίνες


Στο μεταξύ ενώ εκεί ψηλά ρίχνουν ότι δηλητήριο θέλουν το οποίο θα φτάσει τελικά στο έδαφος, στο νερό αλλά και στα πνευμόνια μας, εδώ κάτω συνεχίζεται η υποκρισία των δήθεν μέτρων ενάντια στην ατμοσφαιρική ρύπανση (με το επινοημένο άλλοθι της κλιματικής αλλαγής) και με ντιρεκτίβες δήθεν για την μείωση των εκπομπών διοξειδίου των αυτοκινήτων, την προώθηση των «καθαρών» ΒΑΠΕ ενάντια στον «βρώμικο» λιγνίτη και άλλα τέτοια απόλυτα αποπροσανατολιστικά.

ΒΙΝΤΕΟ: Τεχνικός που δούλευε ως πολιτικό προσωπικό για τον στρατό (της Γερμανίας) αποκαλύπτει ότι εγκαθιστούσε συστήματα ψεκασμών στα αεροπλάνα.






...