26 November 2013

Ο πραγματικός ρόλος της βιοτεχνολογίας και των ΓΤΟ


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Απόσπασμα από την ομιλία του William Engdahl στο Βατικανό 
που αποκαλύπτει το σχέδιο πίσω από την εξάπλωση των ΓΤΟ.


Με Ελληνικούς υπότιτλους 

Η εμμονή της νέας τάξης στην βιοτεχνολογία και τους ΓΤΟ είναι το απόλυτο σκάνδαλο που μπροστά του όλα τα άλλα ωχριούν, ακόμα και αυτό του ψευδο-χρέους και της στημένης, οικονομικής ψευδο-κρίσης. 

Το ζήτημα της τροφής είναι το πλέον καίριο και βασικό για την επιβίωση της ανθρωπότητας και όσο πιο γρήγορα αποκαλυφθεί το σκάνδαλο της  βιοτεχνολογίας, τόσο πιο πολλές οι πιθανότητες αναστροφής και επούλωσης των συνεπειών της.

Ο William Engdahl είναι από αυτούς που διεξοδικά έχουν μελετήσει και ερμηνεύσει το φαινόμενο βιοτεχνολογία και ΓΤΟ. Στο βιβλίο του «Σπόροι της καταστροφής» και αλλού, ο William Engdahl καταρρίπτει τους μύθους της βιοτεχνολογίας με την παρουσίαση των κινδύνων των ΓΤΟ για την υγεία, και επίσης, αποδεικνύει ότι η τεχνολογία αυτή δεν είναι παρά μια σκόπιμη συνέχιση της ευγονικής και του ελέγχου του πληθυσμού ενώ ο πραγματικός σκοπός της δεν είναι να εδραιωθεί στις αγορές ή να αποκομίσει τεράστια κέρδη. Ο απώτερος σκοπός της βιοτεχνολογίας είναι η στείρωση και ο αργός θάνατος σε εκείνους που θεωρούνται «ακατάλληλοι»: οι φτωχοί και η μεσαία τάξη.


Ολόκληρη η ομιλία εδώ.