24 March 2011

Η πανωλεθρία της πυρηνικής κρίσης της Ιαπωνίας και η Ατζέντα αποπληθυσμού

του Ethan Jacobs, J.D.
ΠΗΓΗ: Activist Post
 Photo: Fukushimi Daiichi nuclear plant - Wiki Commons

Είναι πιθανό η ακτινοβολία που εκλύεται από το πυρηνικό εργοστάσιο Daiichi στη Φουκουσίμα της Ιαπωνίας να στοχεύει να αρρωστήσει και να βλάψει τον πληθυσμό της Ιαπωνίας, της Χαβάης και των ΗΠΑ; Υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι η καταστροφή εντάσσεται  άνετα στο καλά τεκμηριωμένο σχέδιο της παγκοσμιοποίησης να μειώσει σημαντικά τον πληθυσμό του πλανήτη.

Η πυρηνική κρίση της Φουκουσίμα

Μετά από έναν καταστροφικό σεισμό, με αποτέλεσμα το τσουνάμι και την διαρροή των πυρηνικών αντιδραστήρων, η προτεραιότητα της ιαπωνικής κυβέρνησης δεν είναι η διάσωση των ανθρώπινων ζωών και η ανοικοδόμηση των υποδομών της Ιαπωνίας, αλλά μάλλον η διάσωση των χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων της Tokyo Electric Power Company (η πυρηνική εγκατάσταση) σε βάρος της υγείας και της ασφάλειας ολόκληρου του Βόρειου Ημισφαιρίου. Είναι πάνω από μια εβδομάδα αφότου εξερράγη ο αντιδραστήρας 3 στη Φουκουσίμα απελευθερώνοντας θανάσιμη ακτινοβολία. Και επίσης, ο αντιδραστήρας 4 είναι γνωστό ότι διαρρέει. Παρ 'όλα αυτά, η ιαπωνική κυβέρνηση εξακολουθεί να μην έχει καλύψει τους αντιδραστήρες με τσιμέντο και άμμο για να σταματήσει την διαρροή ακτινοβολίας, όπως τελικά έγινε στο Τσερνομπίλ. Οι διαρρέοντες αντιδραστήρες θα μπορούσαν να έχουν καλυφθεί και σφραγιστεί μέσα σε λίγες ημέρες, αν όχι ώρες, χρησιμοποιώντας αεροσκάφη για να ρίξουν τόνους άμμου και τσιμέντου όλο το εικοσιτετράωρο. Αντ 'αυτού, η Ιαπωνία συνεχίζει τον επικίνδυνο εξαερισμό του ραδιενεργού αερίου για να ανακουφίσει από μια νέα απότομη αύξηση της πίεσης τους κατεστραμμένους πυρηνικούς αντιδραστήρες της.

Ενώ η αρχική βλάβη του πυρηνικού σταθμού θα μπορούσε να αποδοθεί στο τσουνάμι που κατέστρεψε την Ιαπωνία (ένα φυσικό γεγονός αν υποτεθεί ότι το HAARP ή κάποια άλλη τεχνολογία δεν συμμετείχε), η έλλειψη κυβερνητικής δράσης για την προστασία του κοινού αποδεικνύει ακραία ανικανότητα του Ιάπωνα πρωθυπουργού Naoto Kan , αν όχι κακία.

Σε αντίθεση με την κυβερνητική προπαγάνδα που διαχέεται από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, δεν υπάρχει ασφαλής δόση ακτινοβολίας. Ο Δρ Chris Busby, Επιστημονικός Γραμματέας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον Κίνδυνο της Ακτινοβολίας, αναφέρει ότι η διαρροή ακτινοβολίας από την Φουκουσίμα θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία του λαού της Ιαπωνίας και των ΗΠΑ. Μετά από ημέρες καθυστέρησης, ο Οργανισμός Πυρηνικής και Βιομηχανικής Ασφάλειας της Ιαπωνίας παραδέχθηκε ότι η καταστροφή ήταν στο επίπεδο 5, η οποία χαρακτηρίζεται ως μια κρίση που προκαλεί «αρκετούς θανάτους από ακτινοβολία» από την Διεθνή Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας του ΟΗΕ. Όπως γράφει ο Paul Joseph Watson, οι κυβερνήσεις έχουν ιστορία εξαπάτησης του κοινού σε περιόδους κρίσεων: Οι ίδιοι άνθρωποι που μας λένε ότι τα επίπεδα είναι αμελητέα και η ακτινοβολία «αβλαβής», είναι από τους ίδιους οργανισμούς, που μας διαβεβαίωναν ότι η καταστροφή του Τσερνομπίλ σκότωσε μόνο 9.000 ανθρώπους, ενώ στην πραγματικότητα εξέθεσε σε ισχυρή μόλυνση 550 εκατομμύρια Ευρωπαίους, και 150 - 230.000.000 άλλους στο βόρειο ημισφαίριο και οδήγησε σε σχεδόν ένα εκατομμύριο θανάτους.

Η Ιαπωνία ήδη αντιμετωπίζει μια κρίση ασφάλειας τροφίμων, λόγω του ραδιενεργού νέφους. Δοκιμές βρήκαν επίπεδα ραδιενεργού ιωδίου μέχρι επτά φορές πάνω από το νόμιμο όριο σε δείγματα νωπού γάλακτος, στο σπανάκι και στα φυλλώδη λαχανικά τόσο μακριά από το πυρηνικό εργοστάσιο, όπως στο νομό Τσίμπα, ανατολικά του Τόκιο. Η Καλιφόρνια και οι ΗΠΑ ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ένα παρόμοιο πρόβλημα, καθώς το αεριωθούμενο ρεύμα έχει ήδη μεταφέρει την τοξική ακτινοβολία από την Ιαπωνία πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό.

Η ατζέντα μείωσης του πληθυσμού

Αυτή η παρατεταμένη πυρηνική κρίση στη Φουκουσίμα μπορεί να συνδέεται με την ατζέντα μείωσης του πληθυσμού που αναφέρεται στο βιβλίο Ecoscience, στο οποίο συν-συγγραφέας είναι ο κύριος σύμβουλος επιστήμης και τεχνολογίας του Ομπάμα, John P. Holdren, και στο οποίο υποστηρίζει την δημιουργία ενός «πλανητικού συστήματος» που θα χρησιμοποιεί μια "παγκόσμια αστυνομική δύναμη" για την επιβολή ολοκληρωτικών μέτρων ελέγχου του πληθυσμού, συμπεριλαμβανομένων των εξαναγκαστικών εκτρώσεων, των μαζικών προγραμμάτων στείρωσης που θα πραγματοποιούνται δια μέσου του εφοδιασμού με τρόφιμα και νερό, καθώς και των υποχρεωτικών σωματικών εμφυτευμάτων που θα αποτρέπουν τα ζευγάρια από το να έχουν παιδιά.


Η ατζέντα αποπληθυσμού της παγκοσμιοποίησης έχει μια ιστορία χρήσης της ακτινοβολίας κατά πληθυσμών σε εδάφη με φυσικούς πόρους που πρέπει να κατακτηθούν. Στο άρθρο της με τίτλο «Από την Χιροσίμα στο Ιράκ, 61 χρόνια Πολέμων με ουράνιο», η παγκοσμίου φήμης γεω-επιστήμων, Leuren Moret, γράφει:

Η διεξαγωγή μυστικών πυρηνικών πολέμων από το 1991, μέσω της χρήσης όπλων απεμπλουτισμένου ουρανίου (DU) από τις ΗΠΑ και την Μεγάλη Βρετανία με τους συμμάχους τους, έλαβε χώρα στη Μέση Ανατολή, στην πρώην Γιουγκοσλαβία, στο Αφγανιστάν και στον Λίβανο. Έχει πραγματοποιηθεί για τον προφανή σκοπό της καταστροφής της δημόσιας υγείας και τον ακρωτηριασμό του γενετικού μέλλοντος τεράστιων πληθυσμών σε περιοχές πλούσιες σε πετρέλαιο και / ή με αγωγούς.

Ο σαρωτικός βομβαρδισμός ολόκληρων περιοχών με όπλα απεμπλουτισμένου ουρανίου στο Ιράκ, στη Γιουγκοσλαβία και στο Αφγανιστάν έχει εγγυηθεί την μόνιμη ραδιενεργό μόλυνση του εδάφους. Η πρόσφατη ανακάλυψη ότι οι αμερικανικές βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου που ρίχτηκαν από το Ισραήλ στο Λίβανο το 2006 περιείχαν εμπλουτισμένο ουράνιο, δείχνει συγκαλυμμένη δοκιμή της τέταρτης γενιάς πυρηνικών όπλων.

Ίσως οι ακάλυπτοι διαρρέοντες αντιδραστήρες της Φουκουσίμα να χρησιμοποιούνται για να μειώσουν τον πληθυσμό της Ιαπωνίας, των ΗΠΑ και της Ευρώπης, με έναν τρόπο που επιτρέπει την αληθοφανή άρνηση της υπαιτιότητας.

Συμπέρασμα

Σε λίγα χρόνια από τώρα οι άνθρωποι στο βόρειο ημισφαίριο κατά πάσα πιθανότητα θα βιώσουν αυξημένα ποσοστά καρκίνου, γενετικές ανωμαλίες, και άλλα θέματα υγείας που θα έχουν πυροδοτηθεί από την διαρροή ραδιενέργειας στη Fukushima. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα συνδέσουν τις τελείες ως προς την αιτία της ασθένειας τους. Και, ακόμη και αν το κάνουν, θα έχουν πρόβλημα στο να αποδειξουν τη σύνδεση και να λάβουν αποζημίωση για τις βλάβες τους.

Ο Πρωθυπουργός Kan και ο Μπαράκ Ομπάμα έχουν για άλλη μια φορά αποκαλυφθεί ως ανίσχυρες μαριονέτες της παγκόσμιας ελίτ. Αντί να θάψουν το εργοστάσιο της Φουκουσίμα βαθιά στην άμμο και στο τσιμέντο για την προστασία του κοινού, επιτρέπουν στην τοξική ακτινοβολία να συνεχίζει να διαρρέει, κάτι που ενδεχομένως μπορεί να προκαλέσει εκατομμύρια βλαβών και μια μολυσμένη παροχή τροφίμων. Ποιος νοιάζεται αν εκατομμύρια ζωές τίθενται σε κίνδυνο και οι εργαζόμενοι που προσπαθούν να σταματήσουν την τήξη στη Φουκουσίμα υπογράφουν τα πιστοποιητικά του θανάτου τους; Το σημαντικό είναι τελικά να σωθούν οι αντιδραστήρες και να επαναλειτουργήσουν ώστε να παράγουν περαιτέρω κέρδη για την εταιρία Tokyo Electric Power Company. Μπίζνες όπως πάντα στη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Ο λαός της Ιαπωνίας και όλων εκείνων που πλήττονται πρέπει να θέσουν τα κυβερνητικά στελέχη τους, και τους χειριστές τους από την παγκόσμια ελίτ, υπεύθυνους για την αποτυχία να σφραγίσουν τους αντιδραστήρες.


Ο Ethan Jacobs, JD είναι δικηγόρος στην Καλιφόρνια με πτυχίο στις Πολιτικές Επιστήμες. Το πάθος του είναι η έρευνα και το γράψιμο πάνω σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, ελπίζοντας στην ευαισθητοποίηση του κοινού.
......................

Πράγματι στην Φουκουσίμα ενώ έχουμε όχι έναν αλλά τέσσερις προβληματικούς αντιδραστήρες (δηλαδή αναλογικά σαν να έχουμε 4 Τσερνομπίλ) δεν ενεργούν για να σταματήσουν άμεσα την διαρροή ραδιενέργειας αλλά προσπαθούν να εξασφαλίσουν τα περιουσιακά στοιχεία της ιδιωτικής εταιρίας, εξαπατώντας προκλητικά ολόκληρη την ανθρωπότητα ότι δεν υπάρχει κίνδυνος. Και ίσως ο βασικός λόγος που έγινε εσπευσμένα η νεοταξική επιδρομή στην Λιβύη είναι για να κουκουλωθεί η Φουκουσίμα. Ήδη έχει υποβαθμιστεί σαν είδηση και ελάχιστα πλέον αναφέρεται, ενώ ο κίνδυνος είναι υπαρκτός και θα είναι εδώ για δεκαετίες με αποτέλεσμα πάρα πολλοί να υποστούμε τις συνέπειες που αναφέρονται στο άρθρο.