25 August 2010

Πανδημία γρίπης Η1Ν1 τέλος! Πότε θα γίνει το ίδιο για το AIDS;


Η ανύπαρκτη πανδημία γρίπης Η1Ν1 έλαβε τέλος. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κήρυξε επίσημα το τέλος της στις 10-8- 2010.

Βέβαια, η κοινή γνώμη και η πλειοψηφία των ανθρώπων της είχε δώσει ανεπίσημα τέλος μήνες πριν. Παρά την τεράστια επιχείρηση υστερίας και τρόμου που στήθηκε παγκόσμια, ελάχιστοι στατιστικά πείστηκαν να εμβολιαστούν.    

Το σχέδιο κατέρρευσε αλλά ο σκοπός των φαρμακευτικών εταιρειών επετεύχθη αφού τα εμβόλια αγοράστηκαν (με λεφτά των φορολογουμένων) από αρκετές χώρες.

Η ανακοίνωση του ΠΟΥ μιλάει για την πρώτη πανδημία του 21ου αιώνα, προϊδεάζοντας έτσι το κοινό για ανάλογες τέτοιες πανδημίες που από ότι φαίνεται θα ακολουθήσουν με βάση κάποια άλλη επινοημένη απειλή. Εξάλλου η Le Monde το είχε γράψει παλιότερα ότι οι φαρμακευτικές επινοούν ασθένειες για να πουλάνε φάρμακα και εμβόλια.

Μάλιστα οι προσπάθειες επιβολής επινοημένων απειλών χωρίζονται σε έκτακτες όπως SARS, γρίπη των πτηνών, γρίπη των χοίρων κλπ και μόνιμες όπως για παράδειγμα η ΔΕΠ-Διαταραχή έλλειψης προσοχής(ADD) ή το AIDS.

Μόνιμο χαρακτηριστικό αυτών των προσπαθειών είναι η τρομοκράτηση του κοινού, μόνο που επειδή ο κόσμος το έχει ξαναδεί το έργο αρχίζει να δείχνει σκεπτικισμό και να αμφισβητεί τελικά αυτές τις απειλές. Και το ερώτημα είναι:

Πότε θα γίνει το ίδιο για το AIDS;

Η δημοσιογράφος Μαίρη Παπαγιαννίδου μας αποκαλύπτει το 'AIDS' από την προσωπική της περιπέτεια. Ως πρώην ασθενής του 'AIDS', είναι μια από τους πολλούς πλέον που έψαξαν, διάβασαν, και αποχαιρέτησαν το σύνδρομο και τη θεωρία του και έγιναν ξανά ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ άνθρωποι. Ο ιός HIV, που υποτίθεται ότι προκαλεί το AIDS, δεν έχει εντοπιστεί ποτέ και πουθενά.

Μέσα στην προσωπική της ιστοσελίδα http://hivwave.gr υπάρχει η άλλη άποψη που απομυθοποιεί το AIDS, τεκμηριωμένη με τις απόψεις των ειδικών, μαρτυρίες πρώην ασθενών και πολύ ακόμη υλικό και συνδέσεις σε συνεντεύξεις, βιβλία και βίντεο.

Η Μαίρη Παπαγιαννίδου παρουσίασε επίσης το 2008 τα αποτελέσματα της έρευνας πάνω σε ό,τι της συνέβη στο βιβλίο της  Αντίο AIDS!  (εκδόσεις Οξύ 2008, νέα έκδοση 2010).

Παρακάτω ακολουθούν κάποια αποσπάσματα από τον όγκο του υλικού που υπάρχει στο http://hivwave.gr και το οποίο αξίζει να μελετηθεί εκτενώς:

Τα δεδομένα του φιάσκου:


Ολοι ξέρουμε πια ότι το λεγόμενο τεστ αντισωμάτων, αυτό που μας έβγαλε θετικούς, δεν ανιχνεύει τον ιό HIV ούτε τα αντισώματά του. Το γράφει η κατασκευάστρια εταιρεία "Abbott" στο εσώκλειστο φυλλάδιο, το οποίο δεν μας δείχνουν ποτέ. Χώρια που ο ιός HIV δεν έχει εντοπιστεί ποτέ και πουθενά (γι' αυτό δεν μπορεί να τον ανιχνεύσει και το τεστ), ούτε έχει αποδειχτεί ότι - αν υπάρχει - προκαλεί το AIDS.

----

Πήγα στο διαγνωστικό κέντρο Συγγρού και ζήτησα να μου δώσουν για λίγο να διαβάσω το φυλλάδιο του τεστ ( αυτό που έχεις) εκεί , όχι να το πάρω. Είπαν πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση – απαγορεύεται από το κράτος αυτό!

----

Όλοι, και όχι μόνο οι "οροθετικοί", έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν ότι μπορούν να απαλλαγούν από το φόβο, τις ενοχές και τους απίστευτους περιορισμούς σε θέματα ζωής και θανάτου εξαιτίας μιας αβάσιμης θεωρίας. Δεν είναι λίγα τα βιβλία που ήδη κυκλοφορούν πάνω σ' αυτό το θέμα και διαρκώς προστίθενται καινούργια.

----
Μάταια  ζητάμε και στη χώρα μας να μας παρουσιάσουν την πρωτότυπη μελέτη με τις επιστημονικές αποδείξεις ότι ο ιός "HIV" προκαλεί το "AIDS".
Ομοίως, σε Γερμανία, Αυστρία, Ιταλία και αλλού αυτό δεν κατέστη εφικτό εδώ και 12 χρόνια συνεχόμενων ερωτημάτων από πολίτες και επιστήμονες προς τις αρχές, επειδή πολύ απλά τέτοιες αποδείξεις δεν υπήρξαν ποτέ

----

Γνωρίζαμε αρκετοί από μας ότι οι τέσσερις αρχικές μελέτες του Γκάλο που δημοσιεύτηκαν στο Science το 1984 και χρησιμοποιούνται ακόμα ως βάση για τους ισχυρισμούς ότι ο HIV προκαλεί το AIDS, έχουν ελεγχθεί ως άκυρες και σφαλερές. Κυκλοφόρησε τελευταία το βιβλίο της Βρετανής δημοσιογράφου Janine Roberts ¨Ο φόβος του αόρατου", όπου παρουσιάζεται σε φωτογραφική ανατύπωση το δοκίμιο της μιας από τις τέσσερις αυτές ιδρυτικές μελέτες. Βλέπουμε ότι ο Γκάλο έκανε εκτεταμένες χειρόγραφες "διορθώσεις" στις μετριοπαθείς αλλά έντιμες αναφορές του βοηθού του Πόποβιτς, με θυμωμένες διαγραφές όποιων δεδομένων ήταν ανεπιθύμητα, αλλά και με προσθήκες - χωρίς καμία επιστημονική αιτιολόγηση - θρασύτατων ισχυρισμών ότι ο ιός που προκαλεί το AIDS είχε ανακαλυφθεί.

Μια από τις διαγραμμένες αναφορές: ¨Παρά τις εντατικές ερευνητικές προσπάθειες, ο αιτιολογικός παράγοντας του
AIDS δεν έχει εντοπιστεί".

----

Φαίνεται πως καταστρώθηκε εσπευσμένα σχέδιο διάσωσης της θεωρίας HIV/AIDS, κατά το σχέδιο διάσωσης των τραπεζών που καταρρέουν.

Η απονομή του Νόμπελ Ιατρικής 2008 στον Λικ Μοντανιέ για την ανακάλυψη ενός ιού που δεν έχει αποδειχτεί να προκαλεί ποτέ τίποτα σε κανέναν, στόχευε προφανώς να αποθαρρύνει τους αντιρρησίες. Αλλά μάλλον έφερε στο φως ένα παλιό ερώτημα:
Ανακάλυψε ποτέ κανείς τον HIV;

Ο ίδιος ο Λικ Μοντανιέ είχε δηλώσει κατ' επανάληψιν στο παρελθόν ότι "ποτέ δεν απομόνωσε τον ιό", όπως επίσης ότι "ο
HIV δεν μπορεί να είναι από μόνος του η αιτία για την ολική καταστροφή που λέγεται AIDS".

Οι φωνές "οροθετικών" που σώθηκαν μόλις σταμάτησαν την αγωγή του
AIDS πολλαπλασιάζονται σε  ντοκιμαντέρ, σε βίντεο, σε σάιτ και άλλα σάιτ,  σε βιβλία και συνεντεύξεις. Ερχονται να προστεθούν στα βιβλία επιστημόνων που εξαρχής διαφώνησαν με τη θεωρία HIV/AIDS, όπως δείχνει και το νέο τρέιλερ της εταιρείας Rethinking AIDS.

----

Ημασταν πάλι τυχεροί που  βρέθηκε ο καθηγητής Dr Andrew Maniotis να μας πληροφορήσει πρόσφατα για το αμαρτωλό χτίσιμο της επιστήμης του AIDS σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Παρασκευή +13 στις 7 Δεκεμβρίου 2007,  ένα 32σελιδο ένθετο με τον τίτλο "AIDS, ένα παγκόσμιο σκάνδαλο".
"...Επιστημονικοί κριτικοί, σαν εμένα, αποκαλούνται «αρνητές» για να μην περιμένει κανείς πια την αναζήτηση μιας αντικειμενικής αλήθειας. Και οι πληρωμένοι κράχτες των φαρμακευτικών εταιρειών θεωρούνται «ακτιβιστές» και «ερευνητές»".
«Ποτέ δεν αναφέρει κανείς ότι όλοι αυτοί αμείβονται ευθέως και γενναιόδωρα από όχι μια, αλλά αρκετές από τις φαρμακοβιομηχανίες που παράγουν τα φάρμακα που αυτοί υπερασπίζονται τόσο σθεναρά».
"Αποτέλεσμα, η θαυμάσια ευρεσιτεχνία του να έχεις αρρώστους υγιείς ανθρώπους".

----

Ας ακούσουμε τώρα τον  Dr David Rasnick στο ντοκιμαντέρ "AIDS Inc." να παρουσιάζει την πηγή του κακού:
"Αυτοί που διαφεντεύουν και συντηρούν την υπόθεση του HIV/AIDS είναι δύο βασικά Ιδρύματα. Το CDC (Αμερ. Υπ.Υγείας) και το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH) στη Βηθεσθά του Μέριλαντ.Ο κόσμος θα εκπλαγεί αν μάθει ότι και τα δύο αυτά Ιδρύματα είναι στρατιωτικοί οργανισμοί.
'Οταν έχεις τέτοια στρατιωτική δομή σε Οργανισμούς όπως το CDC και το NIH, κρατάς τον έλεγχο των αντιδράσεων. Μπορείς να περιορίζεις την ροή των πληροφοριών. Και δεν είναι μόνο αυτό. Από την ώρα που το NΙΗ είναι η βασική πηγή των χρηματοδοτήσεων για όλες τις πανεπιστημιακές ιατρικές έρευνες, ελέγχει σε ποιόν και για ποια έρευνα θα δοθούν λεφτά. Μ' αυτό τον τρόπο, μπορεί να ελέγχει τι θα εκδίδεται και το πιο σημαντικό, τι θα αποκλείεται..."

Και
 τον Kary Mullis,  Νόμπελ Χημείας 1973, στο ντοκιμαντέρ ¨The Other Side of AIDS":
"Αν σε πληρώνουν $ 150.000 τον χρόνο για να δουλεύεις σε κάτι, δεν χρειάζεται ν' αμφισβητείς αν είναι χρήσιμο κάθε μέρα, επειδή είναι χρήσιμο σε σένα.  Αν θες ν' αναρριχηθείς για παράδειγμα στην ΙΒΜ, δεν πας κατευθείαν στον Πρόεδρο να ρωτήσεις αν η εταιρία κάνει αυτό που υπόσχεται ότι κάνει. 'Οσοι δουλεύουν στην ΙΒΜ, απλά ακολουθούν την γραμμή της εταιρίας. 'Ολοι στον τομέα του AIDS ακολουθούν μια γραμμή. Σαν σε ένα μεγάλο οργανισμό  που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση. Δεν είναι 30,000 επιστήμονες που δουλεύουν μόνοι τους στα εργαστήρια τους με τις δικές τους ιδέες. Απλά ανήκουν όλοι στο ίδιο κλαμπ, σωστά; Πληρώνονται από τον ίδιο κορβανά και δεν  θα πληρωθούν αν δεν βάλουν τα δυνατά τους".